Održavanje


Euro Style d.o.o. Pula je poduzeće sa dugogodišnjim iskustvom u upravljanju stambenim objektima. Iskustvo u djelatnosti upravljanja je stečeno upravljajući stambenim objektima još od 1996. godine kako na području Pule tako i diljem Istre.

Paleta usluga koje nudimo kao upravitelji zgrada uz redovite poslove upravljanja zgradama poprilično je široka. Uz ostalo vršimo osiguranje zgrade, obračun zajedničke pričuve, održavanje zgrade te sve potrebne radnje za miran i ugodan život u stambenim zgradama kojima upravljamo.

ZAKON O UPRAVLJANJU ZGRADAMA:

Zakonom o vlasništvu i drugim stvarnim pravima propisuju se okviri uređenja odnosa među suvlasnicima. Ukoliko zgrada ima tri ili više suvlasnika ista zgrada mora imati zakonskog upravitelja. Temeljni odnosi koji proizlaze iz spomenutog zakona su međuvlasnički ugovor i ugovor o upravljanju zgradom.

Međuvlasnički ugovor uređuje odnose među suvlasnicima, posebno veličine suvlasničkih dijelova, način i uvjete upravljanja, podatke o upravitelju zgradom, uvjete i način prikupljanja pričuve, ime predstavnika stanara, uvjete korištenja zajedničkih prostorija i druga pitanja vezana uz upravljanje i održavanje zgrade.

Ugovor o upravljanju zgradom uređuje odnose između suvlasnika zgrade i izabranog upravitelja zgrade, posebno opseg poslovanja redovnog i višegodišnjeg programa održavanja i upravljanja zgradom, posebne zahvate na zgradi, uvjete i rokove programa održavanja, način osnivanja i uplaćivanja obvezne pričuve, mjesečnu naknadu upravitelju, zastupanje suvlasnika pred sudom i drugim tijelima i druga pitanja vezana uz upravljanje i održavanje zgrade.

Suvlasnici su dužni sudjelovati u upravljanju, obvezni su odrediti upravitelja, te isto tako osnovati sredstva pričuve zgrade.

Obvezni poslovi vezani za upravljanje zgradom

OBRTNIČKE USLUGE VEZANE ZA UPRAVLJANJE

Poznati smo po brzim i kvalitetnim intervencijama i uslugama:

OSIGURANJE ZGRADE:

Zgrade osiguravamo od svih rizika kod renomiranih osiguravajućih kuća po izuzetno kvalitetnim i povoljnim uvjetima.

POMOĆ I SAVJETI:

Naši djelatnici stoje na usluzi po pitanju savjetovanja, informacija, pomoći i brige oko vaših zgrada.

Eurostyle upravljanje nekretninama d.o.o.

Zadnje novosti

Trinajstićeva 1, Pula

052/495-936

tehnika@eurostyle.hr