O nama


Euro Style d.o.o. jedna je od prvih tvrtki registrirana za obavljanje poslova upravljanja zgradama na području Istarske županije.

Upravljanje zgradama je samo jedna od djelatnosti kojima se tvrka bavi od 1996. te je potpuno u privatnom vlasništvu.

Sa našim djelatnicima te vanjskim suradnicima pokrivamo stručne profile ekonomske i pravne struke, građevinske struke te svih obrtničkih struka vezanih za građevinu, sudskog procjenitelja. Neprestano surađujemo sa preko 20 renomiranih tvrtki i obrtnika na području cijele Istre, ali i Republike Hrvatske. Našim djelatnicima, Vi suvlasnici zgrada kojima upravljamo ste na prvom mjestu te se trudimo našom uslugom biti brzi, transparentni, konkretni i korektni.

Odnos sa suvlasnicima je direktan i uljudan. Trudimo se svim suvlasnicima prenijeti naša pozitivna iskustva stečena dugogodišnjim uspješnim poslovanjem kao i iskustva sa drugih zgrada, te sa suvlasnicima brzo i efikasno dogovoriti i otkloniti sve potencijalne nedostatke na zgradi.

Pokušavamo se razlikovati od drugih brigom, kompetentnošću i brzim servisom kako Vi ne bi ni primjetili da se na Vašoj zgradi nešto desilo.

Svim našim klijentima nudimo široku paletu usluga:

Ovaj organizacijski model omogućuje nam da svaki novonastali problem koji nastane na zgradi riješimo na brz i kvalitetan način.

Naš cilj nije povećanje pričuve, već što je moguće kvalitetnije napraviti plan uštede kako bi zgradi ostao što veći dio novca na računu. Valja napomenuti da je novac od pričuve potpuno siguran na žiro-računima zgrade i nikakva potencijalna nelikvidnost upravitelja ne može utjecati na vaš novac.

Eurostyle upravljanje nekretninama d.o.o.

Zadnje novosti

Trinajstićeva 1, Pula

052/495-936

tehnika@eurostyle.hr