Povijest


Tvrtka Euro Style d.o.o. Pula je osnovana 1991. godine pod nazivom „EURO STYLE društvo za građevinarstvo, trgovinu i turizam, d.o.o.“ sa sjedištem u Puli na adresi Serliov prilaz 1. (prijašnji naziv ulice Stube Jurine i Franine br.6), gdje se nalazi i danas.

Priznanje

Temeljni kapital tvrtke je 220.700,00 kn. Tvrtku osniva Rudolf Oliva, osoba sa dotadašnjim velikim iskustvom godinama stečenim na građevinama kao voditelj gradilišta. Najvažniji objekti na kojima je radio:

U svom početku djelovanja, tvrtka Euro Style d.o.o. Pula se u jednom dijelu svog poslovanja bavi izgradnjom i održavanjem privatnih stambenih zgrada, a bavi se i popravcima, adaptacijama i sanacijama stanova i poslovnih prostora tadašnjeg Stambenog fonda, vojno stambenog fonda te stanova i poslovnih prostora hrvatskih željeznica na području Istre.

U drugom dijelu svog poslovanja tvrtka Euro Style d.o.o. Pula se bavi iznajmljivanjem vlastitih kamp prikolica u kampovima oko Pule sa čijim tvrtkama vlasnicima ima potpisane sporazume. U sklopu te djelatnosti vrši i održavanje, servise i popravke kamp prikolica domaćih i stranih vlasnika te organizira zimsko čuvanje kamp prikolica na svom čuvanom parkiralištu.

Po gašenju Stambenog fonda, 1994. godine vidjevši probleme vlasnika stanova u zgradama koji su od tada prepušteni sami sebi, tvrtka Euro Style d.o.o. Pula se organizira i pokreće djelatnost održavanja stanova na vrlo sličan način kako će to dvije godine kasnije regulirati Zakon o vlasništvu i drugim stvarnim pravima. Po stupanju na snagu navedenog Zakona, tvrtka Euro Style d.o.o. Pula 1997. godine proširuje svoju djelatnost na poslovanje nekretninama, te poslove zajedničkog upravljanja nekretninom i zajedničkom pričuvom što vrlo uspješno, na zadovoljstvo mnogih suvlasnika zgrada, čini i danas.

Nakon toga tvrtka Euro Style d.o.o. Pula još proširuje djelatnost na poslove stalnog sudskog procjenitelja za građevine i kamp prikolice, poslove nadzora nad gradnjom i sve poslove koji bi mogli koristiti pri upravljanju zgradama.

Eurostyle upravljanje nekretninama d.o.o.

Zadnje novosti

Trinajstićeva 1, Pula

052/495-936

tehnika@eurostyle.hr